Jan Rotmans en Sharona Ceha startten in 2014 het initiatief ‘Nederland Kantelt’. Via deze stichting wordt zichtbaar gemaakt hoe groot, breed en positief de vernieuwingsbeweging in Nederland is. Op 9 oktober van 18.00 tot 22.00 komt Sharona Ceha naar Peer!, de Seats2meet locatie in Amersfoort-Noord, om het Inspiratiespel te spelen met twee bedrijvennetwerken. Geïnteresseerden zijn ook welkom om kennis te maken met Nederland Kantelt en de twee netwerken.

Bij deze bijzondere bijeenkomst komen er twee netwerken bij elkaar: Ondernemers in Bedrijf en Bewust Eemland. Het unieke Inspiratiespel geeft inzicht in de grote transitiebewegingen en de eigen rol hierin. De ondernemers krijgen handvatten en vormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen. De workshop wordt gegeven door Sharona Ceha, co-founder van Nederland Kantelt en Sandra Barth, pionier, meebouwer betekeniseconomie.

18.00 welkomstwoord door Sandra Barth van Peer!
18.05 introductie door Stéphanie Zijlstra van Ondernemer in Bedrijf en Yolande van Wijk van Bewust Eemland
18.10 Inspiratiespel door Sharona Ceha en Sandra Barth
21.30 afsluitende borrel
22.00 einde

Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met het kantelen op verschillende lagen. Je gaat het ‘anders’ denken, ‘anders’ organiseren en het ‘anders’ doen aan den lijve ervaren onder begeleiding van ervaren transitieprocesbegeleiders. Je krijgt inzicht in de grote transitiebewegingen en de eigen rol hierin en krijgt handvatten en vormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen. Achteraf kan je terugkijken op een plezierig, actief en leerzame avond. Na de workshop wordt er één spel verloot onder de deelnemers, zodat deze vervolg kan geven aan de workshop in de eigen organisatie.

Prijs: €20,00 p.p., incl. koffie/thee/borrel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Ondernemers in Bedrijf: https://www.ondernemersinbedrijf.nl/amersfoort/agenda/inspiratiespel-nederland-kantelt-voor-ondernemers-in-bedrijf-en-bewust-eemland/.