VIER DE ZOMER IN HET EEMHUIS!

  Voor thuisblijvers, achterblijvers en vakantievierders in Amersfoort biedt het Eemhuis deze zomer een veelzijdig vakantieprogramma. Van Zomerlezen tot Schrijfcafé voor volwassen. Van Fortnite dans-gifjes tot Theater voor tieners. Van Mindstorms tot Minecraft voor kinderen. Er zit altijd wel iets bij, dus vervelen in de vakantie is echt geen optie! De activiteiten vinden plaats gedurende de schoolvakantie.

  Kinderen van 4 t/m 12 jaar in de wijken Soesterkwartier, Liendert, Rustenburg, Randenbroek, Schuilenburg, Kruiskamp, Koppel en de binnenstad hebben geluk. Zij kunnen gebruik maken van de ZomerPretPas, het leukste kinderpaspoort van Amersfoort! Een papieren boekje in paspoortvorm vol zomeractiviteiten. Op vertoon van de ZomerPretPas krijgen kinderen bij (een selectie) zomeractiviteiten in het Eemhuis een aantrekkelijke korting. Meer info: www.zomerpretpas.nl.
  Informatie en kaartverkoop

  Op www.heteemhuis.nl staat het volledige programma vermeld. Uitgebreidere omschrijvingen van alle activiteiten vind je op de websites van de deelnemende organisaties. Dat geldt ook voor het online bestellen van kaartjes.

  Datum: juli en augustus, tijdens de schoolvakantie
  Plaats: Eemhuis, Eemplein 71-77, Amersfoort
  Meer informatie: www.heteemhuis.nl

  DELEN