Valentijnsdag was nog nooit zo bijzonder

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Wat kun je dan beter doen dan trouwen? Op het Sint Jorisplein Amersfoort kun je op donderdag 14 februari trouwen voor één dag. Iedereen is welkom. Je kunt trouwen met je geliefde, beste vriend, kind, huisdier of knuffel. Voor bruidskleding, ringen, muziek en trouwfoto wordt gezorgd.

Voor sommigen is het nog steeds dé grote dag waar zij jaren naar uit hebben gekeken. Maar er zijn ook heel veel mensen die gewoon willen trouwen voor de leuk. Gewoon ‘ja’ zeggen, om eens te kijken hoe dat voelt. Of omdat je tot over je oren verliefd bent geworden en die liefde wilt bezegelen. Die mensen kunnen op Valentijnsdag de dag van hun leven ervaren op het Sint Jorisplein. Daar kun je voor één dag in de echt worden verbonden met degene die je hart gestolen heeft.

Alles erop en eraan
Trouwen op het Sint Jorisplein doe je met alles erop en eraan. Wie zich vanaf 15.00 uur aanmeldt op het plein kan rekenen op een echte trouwceremonie, compleet met ringen, muziek, bruidskleding voor hem en haar en trouwfotograaf. Zelfs aan de hairstylist en visagist is gedacht. De kersverse echtelieden ondertekenen een trouwcertificaat. Maar let op: de volgende dag is het huwelijk voorbij en gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Tot 20.00 uur
Je kunt voor deze onvervalste trouwdag op het Sint Jorisplein terecht tot 20.00 uur. Ook wie de hele dag moet werken of andere verplichtingen heeft, kan dus nog prima trouwen op deze unieke Valentijnsdag. De winkels zijn eveneens tot 20.00 uur geopend.

Over het Sint Jorisplein
Met een groot aantal winkels op het gebied van mode, beauty en lifestyle, diverse horecagelegenheden, een ondergrondse parkeergarage en het gratis gebruik van toiletten, is het Sint Jorisplein het ideale startpunt voor een heerlijke shopdag. Het modern ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels. Je vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Bershka, H&M, The Sting, Hudson’s Bay, Sissy-Boy, Douglas, Flying Tiger, Tumble ’N Dry, Vingino, Vitamin Store, C&A en Chasin.