Na de herfstvakantie gaat inloophuis De Ontmoeting weer door met ‘Bakkie Kroost’ een bijeenkomst voor kinderen (tot 4 jaar) en ouders of grootouders. Onder het motto: Ontmoeten, Spelen, Inspireren is iedereen woensdags tussen 8.30 tot 10.00 uur weer welkom in het inloophuis De Ontmoeting aan de Bekroning 2 in Amersfoort. De kinderen kunnen samen spelen, speelgoed is aanwezig en voor de (groot-)ouders staat de koffie/thee klaar om ervaringen te delen en tips uit te wisselen.

En verder …

Iedere eerste woensdag van de maand kan van 9 tot 12 uur oud papier ingeleverd worden in de blauwe containers voor de deur. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten.

Op dinsdag 11 december a.s. wordt een bezoek gebracht aan de Kerstmarkt in Soest. Warme Witte Winter Weken, of te wel een feestelijk uitstapje naar hèt winterevenement voor jong en oud. Met levende kerststal en een sprookjesachtig dorp in Anton Pieck-stijl vol met pittoreske winkeltjes. Vertrek met auto’s om 13:30 uur.

Een week later, op dinsdag 18 december a.s. is men van harte welkom bij een gezamenlijke Maaltijd. Er is plaats voor 15 personen. Aanvangstijd is 18:00 uur. Vanaf 17.45 uur is men welkom voor een aperitief.

Voor deze twee bijeenkomsten moet men zich van tevoren aanmelden. Dat kan én in De Ontmoeting zelf ,of via e-mail of telefoon. (033 456 28 05) en wordt een eigen bijdrage van € 5 gevraagd.

Over De Ontmoeting

Inloophuis De Ontmoeting is de huiskamer in de wijk. Het wil verbondenheid versterken door het bevorderen van gemeenschap tussen mensen onderling. Mensen ruimte bieden om hun verhaal te vertellen en hun talenten te gebruiken op een plek waar ze gekend worden. Elkaar ontmoeten staat daarbij centraal, we hebben allemaal mensen om ons heen nodig. Hierbij staat verbinding met elkaar, geluk voor de ander en het goede voor de aarde centraal. Door de terugtrekkende zorg en bemoeienis vanuit de overheid in onze samenleving zien wij de reden voor ons bestaan nog urgenter worden dan voorheen.