In het voorjaar en de zomer is het genieten voor kinderen (en hun ouders) bij het Openluchttheater in Amersfoort. In de nieuwe liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Woezel & Pip zijn ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sindsdien elke dag een nieuw avontuur in de Tovertuin.Maar vandaag komen de hondjes graag even naar buiten om kennis te maken met de bezoekertjes van het Openluchttheater033.

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en € 9,00 op de dag zelf. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Met het kaartje kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl